با سلام خدمت شما اقاي دكتر داوودیان. وقت شما به خير.اقاي دكتر من حدود شش سال پيش به خاطر دندان كانين لبيالي كه داشتم و احتمالا رابطه كلاس دو فكي ارتودنسي كردم و طول مدت درمان من دو سال بود.و بعد از اتمام دوسال از ريتينر استفاده نكردم و به همين خاطر دندونهام مخصوصا فك پايين دچار كراودينگ خفيفي شدند كه. به خاطر كانسپت خوبي كه نداشتم حدود دو هفته پيش ارتودنسي مجدد انجام دادم.دندانپزشكم مدت ارتودنسي مجدد را شش ماهه ارزيابي كردند و گفتند عوارضی نخواهد داشت.اقاي دكتر ميخواستم بدونم با توجه به پانوراميكي كه به ايميل شما ارسال ميكنم ايا تحليل ريشه و لقي دندان ممكنه براي من اتفاق بيفته؟ مخصوصا در دندونهاي سنترال پايين با توجه به طول كم ريشه.و اينگه من دو تا از دندون هاي پرمولر فك بالا را كشيدم موقع ارتودنسي اولم به خاطر طرح درمان دندانپزشكم.و دندان پرمولر باقي مانده سمت چپ ماگزيلا به خاطر ارتو پوسيدگی كلاس دو داشت كه با كامپوزيت ترميم كردم.به نظر خودم كانتكت اين دندون و مولرم كمي باز هست و عود مجدد پوسيدگي انفاق افتاده ولي با متخصص ترميمي كه مشاوره انجام دادم گفتند كه  نيازي به باز كردن ترميم نيست.الان همين دندان  لق تر از دندون هاي ديگرم هست،و به نطرم كمي اكسترود شده، چون اكلوژن سمت چپم بلند تر به نظر ميرسه وحين  اكلوژن ، موبيليتي داره، و به سمت بالا و باكال جا  به  جا ميشه.بهنظر شما اين موبيليتي طبيعي هست؟چه مقدار موبيليتي  طبيعي هست؟با توجه به اينكه رابطه مولري من كلاس دو هست هنوز،ايا با اين ارتودنسي امكان تصحيحش هست؟و اينكه ارتوي مجدد كنترا انديكاسيون نداره؟سپاس فراوان از شما.
الهام ساجدي

سوال : با سلام خدمت شما اقاي دكتر داوودیان. وقت شما به خير.اقاي دكتر من حدود شش سال پيش به خاطر دندان كانين لبيالي كه داشتم و احتمالا رابطه كلاس دو فكي ارتودنسي كردم و طول مدت درمان من دو سال بود.و بعد از اتمام دوسال از ريتينر استفاده نكردم و به همين خاطر دندونهام مخصوصا فك پايين دچار كراودينگ خفيفي شدند كه. به خاطر كانسپت خوبي كه نداشتم حدود دو هفته پيش ارتودنسي مجدد انجام دادم.دندانپزشكم مدت ارتودنسي مجدد را شش ماهه ارزيابي كردند و گفتند عوارضی نخواهد داشت.اقاي دكتر ميخواستم بدونم با توجه به پانوراميكي كه به ايميل شما ارسال ميكنم ايا تحليل ريشه و لقي دندان ممكنه براي من اتفاق بيفته؟ مخصوصا در دندونهاي سنترال پايين با توجه به طول كم ريشه.و اينگه من دو تا از دندون هاي پرمولر فك بالا را كشيدم موقع ارتودنسي اولم به خاطر طرح درمان دندانپزشكم.و دندان پرمولر باقي مانده سمت چپ ماگزيلا به خاطر ارتو پوسيدگی كلاس دو داشت كه با كامپوزيت ترميم كردم.به نظر خودم كانتكت اين دندون و مولرم كمي باز هست و عود مجدد پوسيدگي انفاق افتاده ولي با متخصص ترميمي كه مشاوره انجام دادم گفتند كه نيازي به باز كردن ترميم نيست.الان همين دندان لق تر از دندون هاي ديگرم هست،و به نطرم كمي اكسترود شده، چون اكلوژن سمت چپم بلند تر به نظر ميرسه وحين اكلوژن ، موبيليتي داره، و به سمت بالا و باكال جا به جا ميشه.بهنظر شما اين موبيليتي طبيعي هست؟چه مقدار موبيليتي طبيعي هست؟با توجه به اينكه رابطه مولري من كلاس دو هست هنوز،ايا با اين ارتودنسي امكان تصحيحش هست؟و اينكه ارتوي مجدد كنترا انديكاسيون نداره؟سپاس فراوان از شما.

پاسخ دکتر :
سلام،
رادیوگرافی پانورامیک شما رویت شد. به نظر می رسد دندانهای جلویی فک پایین شما قدری کوتاه است منتها ارزیابی کلینیکی این دندانها هم در امر تصمیم گیری برای ارتودنسی مجدد تآثیرگذار است. متآسفانه امکان پاسخ به پرسش های دیگر شما بدون معاینه کلینیکی وجود ندارد.
با سپاس،
دکتر مسعود داوودیان،
متخصص ارتودنسی دندان و فک در تهران
پرسش خود را مطرح کنید

دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید


*

code

Call Now Button