با سلام من 8 سال پيش درمان ارتودنسيم پايان گرفت سال گذشته دوباره دندانهاي فك بالا به صورت مختصر حركت كردند پزشك متخصص با پلاك متحرك طي 8 ماه اقدام به بر طرف كردن مشكل كردند ولي برطرف نشد به متخصص ديگري مراجعه كردم فرمودند بايد دوباره ارتودنسي ثابت شود به نظر شما درمان مجدد باعث آسيب به ريشه دندانها و يا سطح دندانها كه از درمان قبل كمي ترك دار شده اند نمي شود.
سما ابراهيمي

سوال : با سلام من 8 سال پيش درمان ارتودنسيم پايان گرفت سال گذشته دوباره دندانهاي فك بالا به صورت مختصر حركت كردند پزشك متخصص با پلاك متحرك طي 8 ماه اقدام به بر طرف كردن مشكل كردند ولي برطرف نشد به متخصص ديگري مراجعه كردم فرمودند بايد دوباره ارتودنسي ثابت شود به نظر شما درمان مجدد باعث آسيب به ريشه دندانها و يا سطح دندانها كه از درمان قبل كمي ترك دار شده اند نمي شود.

پاسخ دکتر :
سلام،
درمان مجدد ارتودنسی ثابت مستلزم ارزیابی دقیق رادیوگرافیک و بالینی نزد متخصص ارتودنسی می باشد. به هر صورت نیروهای ارتودنسی سبب مقادیری کاهش ارتفاع ریشه دندانها می شوند. از اینرو یکی از مهمترین پیش نیاز های ارتودنسی مجدد، ارتفاع کافی ریشه دندانها می باشد. در خصوص گسترش ترک های دندانی به خاطر نیروهای ارتودنسی شواهد کافی وجود ندارد.
با سپاس،
دکتر مسعود داودیان،
متخصص ارتودنسی و درمان ناهنجاری های فک
پرسش خود را مطرح کنید

دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید


*

code

Call Now Button