با سلام وادب دکتر داوودیان.من نزديك به يك ساله از پلاك برا فك بالام استفاده مى كنم، موقع باز كردن سيم هم از نتيجه كار راضى نبودم، دكترم خودش باز كرد، الان فك بالا چپ و راستم در يك رديف نيستن، چند ماهه به مطب مراجعه مى كنم، اما اقاى دكتر پلاك رو بين دستاش فرم ميده، مى گه  استفاده كن، خيلى ناراحتم، ديگه دوس ندارم اصلا برم پيششون،ديگه دوسم ندارم از پلاك استفاده كنم، اما دندونام هنوز كاملا ثابت نشده،مى تونم ديگه از پلاك استفاده نكنم؟
سپى خ ش

سوال : با سلام وادب دکتر داوودیان.من نزديك به يك ساله از پلاك برا فك بالام استفاده مى كنم، موقع باز كردن سيم هم از نتيجه كار راضى نبودم، دكترم خودش باز كرد، الان فك بالا چپ و راستم در يك رديف نيستن، چند ماهه به مطب مراجعه مى كنم، اما اقاى دكتر پلاك رو بين دستاش فرم ميده، مى گه استفاده كن، خيلى ناراحتم، ديگه دوس ندارم اصلا برم پيششون،ديگه دوسم ندارم از پلاك استفاده كنم، اما دندونام هنوز كاملا ثابت نشده،مى تونم ديگه از پلاك استفاده نكنم؟

پاسخ دکتر :
سلام،
بعد از درمان ارتودنسی برای ردیف ماندن دندانها حتما باید از ریتینر ثابت ارتودنسی یا متحرک استفاده شود. از آنجا که بنده در جریان روند دقیق درمان شما نیستم نمی توانم در خصوص پروسه ریتنشن شما مشاوره ای بدهم. چنانچه درمانگرتان ارتودنتیست هستند توصیه می گردد نزد خودشان همچنان ادامه درمان دهید و با اطمینان بیشتر نگرانی خود را بکاهید.
با سپاس،
دکتر مسعود داوودیان،
متخصص ارتودنسی دندان و فک در تهران
پرسش خود را مطرح کنید

دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.