با سلام و احترام38 سال دارم که به دلیل نامرتب بودن دندانهایم طبق نظر دندانپزشک می بایست ارتودنسی انجام دهم.. با توجه به اینکه چانه ام حدود 10 میلیمتر عقب تر از حالت نرمال است جهت اطمینان از بد تر نشدن  ظاهر چانه ام به دلیل مرتب شدن و عقب رفتن دندانها  بعد از ارتودنسی ، به متخصص فک مراجعه کردم ایشان اظهارداشتند که بهتر است ابتدا  ارتودنسی را انجام داده و سپس جراحی فک کنم  تا چانه ام را به جلو آورند.سؤال من از جنابعالی این است که آیا می توان دندانها را  بدون اینکه عقب بروند مرتب کرد و به جای جراحی فک از پروتز جهت  جبران  عقب بودن فعلی چانه  استفاده شود.با سپاس
شیوا

سوال : با سلام و احترام38 سال دارم که به دلیل نامرتب بودن دندانهایم طبق نظر دندانپزشک می بایست ارتودنسی انجام دهم.. با توجه به اینکه چانه ام حدود 10 میلیمتر عقب تر از حالت نرمال است جهت اطمینان از بد تر نشدن ظاهر چانه ام به دلیل مرتب شدن و عقب رفتن دندانها بعد از ارتودنسی ، به متخصص فک مراجعه کردم ایشان اظهارداشتند که بهتر است ابتدا ارتودنسی را انجام داده و سپس جراحی فک کنم تا چانه ام را به جلو آورند.سؤال من از جنابعالی این است که آیا می توان دندانها را بدون اینکه عقب بروند مرتب کرد و به جای جراحی فک از پروتز جهت جبران عقب بودن فعلی چانه استفاده شود.با سپاس

پاسخ دکتر :

سلام
با پوزش از تاخیر در پاسخ، به استحضار می رسانم در مواردی که مشکل فکی شدیدی نظیر آنچه فرمودید (۱۰ میلیمتر عقب بودن فک پایین) وجود دارد درمان اشتراکی ارتودنسی و جراحی اجتناب ناپذیر است. درمان جایگزین پروتز چانه در صورتی امکانپذیر می باشد که میزان عفب بودن فک پایین مختصر باشد. متاسفانه ارتودنسی تنها هم برای شما چندان فایده ای نخواهد داشت.

پرسش خود را مطرح کنید

دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید


*

code

Call Now Button