دکتر داوودیان. با عرض سلام و خسته نباشید. من درمان ارتودنسیم حدود چهار ماه است که پایان یافته. قبل از درمان ارتودنسی دندانها نیش فک بالایم بیرون زدگی داشتند و دکتر متخص ارتودنسیم گفتند نیازی به کشیدن دندان نیست.ولی الان دندانهای فک بالایم جلو آمده اند وحدود پنج میلیمتر از دندانهای فک پایینم جلو ترند .این مسیله مرا خیلی آزار میدهدو همچنین هنگام لبخند دو دندان جلوی فک بالایم کامل دیده نمیشود در حالیکه قبل از ارتودنسی اینطور نبودند.دوست دارم فکم به حالت قبل برگردد .اگر پلاک متحرکم را استفاده نکنم تا چه حد دندانهایم به شکل قبل برمیگردد.؟
ش.خ

سوال : دکتر داوودیان. با عرض سلام و خسته نباشید. من درمان ارتودنسیم حدود چهار ماه است که پایان یافته. قبل از درمان ارتودنسی دندانها نیش فک بالایم بیرون زدگی داشتند و دکتر متخص ارتودنسیم گفتند نیازی به کشیدن دندان نیست.ولی الان دندانهای فک بالایم جلو آمده اند وحدود پنج میلیمتر از دندانهای فک پایینم جلو ترند .این مسیله مرا خیلی آزار میدهدو همچنین هنگام لبخند دو دندان جلوی فک بالایم کامل دیده نمیشود در حالیکه قبل از ارتودنسی اینطور نبودند.دوست دارم فکم به حالت قبل برگردد .اگر پلاک متحرکم را استفاده نکنم تا چه حد دندانهایم به شکل قبل برمیگردد.؟

پاسخ دکتر :
سلام،
به طور معمول در پی ارتودنسی بدون کشیدن دندان قدری دندانهای قدامی جلوتر می آیند. بهتر است با ارتودنتیست معالج در خصوص این نگرانی و راهکار احتمالی رفع آن مشاوره کنید. به هر روی با توقف استفاده از ریتینر ارتودنسی دندانها به صورت کنترل شده خودبخود به حال نخست برنخواهند گشت.
با سپاس،
دکتر مسعود داوودیان،
متخصص ارتودنسی در تهران
پرسش خود را مطرح کنید

دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.