سلام آقای دکتر داوودیان. وقتتون بخیر. من قبلا با گوشی از دندان هایم برای شما عکس فرستاده بودم. الان عکس قبلی به همراه رادیوگرافی را برایتان آماده و ایمیل کردم.دوسوال مهم برایم به وجود آمده. یکی اینکه با توجه به تصاویر آیا برای ارتودنسی کشیدن یکی از دندان هایم ضرورت دارد؟سوال دوم اینکه با توجه عدم توانایی پرداخت هزینه های ارتودنسی (حتی به صورت اقساط !) آیا میتوانم به طور موقت (برای شش ماه یا یکسال) از روش باندینگ کامپوزیت یا روش دیگری استفاده کنم تا دندان هایم فقط ظاهرشان صاف شود (مخصوصا دندان تو رفته ی فک پایینم) و بعدا اقدام به ارتوندسی کنم؟
علیرضا

سوال : سلام آقای دکتر داوودیان. وقتتون بخیر. من قبلا با گوشی از دندان هایم برای شما عکس فرستاده بودم. الان عکس قبلی به همراه رادیوگرافی را برایتان آماده و ایمیل کردم.دوسوال مهم برایم به وجود آمده. یکی اینکه با توجه به تصاویر آیا برای ارتودنسی کشیدن یکی از دندان هایم ضرورت دارد؟سوال دوم اینکه با توجه عدم توانایی پرداخت هزینه های ارتودنسی (حتی به صورت اقساط !) آیا میتوانم به طور موقت (برای شش ماه یا یکسال) از روش باندینگ کامپوزیت یا روش دیگری استفاده کنم تا دندان هایم فقط ظاهرشان صاف شود (مخصوصا دندان تو رفته ی فک پایینم) و بعدا اقدام به ارتوندسی کنم؟

پاسخ دکتر :
سلام،
۱. به احتمال زیاد برای شما ارتودنسی ثابت دو فک همراه کشیدن دندان ضروری است. البته اظهار نظر دقیق تر مستلزم ارزبابی کلینیکی می باشد. ۲. به هیچ عنوان درمان جایگزین ترمیم با کامپوزیت پیشنهاد نمی گردد زیرا موجب خسارات جبران ناپذیری همچون تراش مینای دندانها می گردد.
با سپاس،
دکتر مسعود داوودیان،
متخصص ارتودنسی دندان و فک در تهران
پرسش خود را مطرح کنید

دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.