سلام اقای دکتر داوودیان عزیز ،از اینکه مزاحم وقتتون میشم بسیار معذرت می خواهم. دکتر فک پایین من 6 میلی عقب است و زمانی که پیش دندانپزشک عمومی ارتودنسی کردم متاسفانه دندان های جلویی فک بالایم به سمت جلو امدند و الان بیرون زدگی پیدا کرده اند به خاطر همین از ادامه ی ارتودنسی نزد دندانپزشک عمومی انصراف دادم.و من یک سوال دارم اینکه به هیچ عنوان حاضر به کشیدن دو دندان از فک بالا نیستم ،اقای دکتر اگر دندان نکشم و به وسیله ی دو پیچ که در فک می گذارند امکان این هست که بیرون زدگی دندان هایم عقب بروند؟ ایا این دو پیچ برای من مناسب است که تمایلی به کشیدن دندان ندارم ؟ اقای دکتر امیدوارم که راهنمایی کنید.باتشکر
الینا

سوال : سلام اقای دکتر داوودیان عزیز ،از اینکه مزاحم وقتتون میشم بسیار معذرت می خواهم. دکتر فک پایین من 6 میلی عقب است و زمانی که پیش دندانپزشک عمومی ارتودنسی کردم متاسفانه دندان های جلویی فک بالایم به سمت جلو امدند و الان بیرون زدگی پیدا کرده اند به خاطر همین از ادامه ی ارتودنسی نزد دندانپزشک عمومی انصراف دادم.و من یک سوال دارم اینکه به هیچ عنوان حاضر به کشیدن دو دندان از فک بالا نیستم ،اقای دکتر اگر دندان نکشم و به وسیله ی دو پیچ که در فک می گذارند امکان این هست که بیرون زدگی دندان هایم عقب بروند؟ ایا این دو پیچ برای من مناسب است که تمایلی به کشیدن دندان ندارم ؟ اقای دکتر امیدوارم که راهنمایی کنید.باتشکر

پاسخ دکتر :
سلام،
بعید به نظر می رسد. در واقع استفاده از مینی اسکرو برای دیستالیزاسیون قوس دندانی بالا تنها در موارد محدودی قابل اجرا می باشد. با این حال توصیه می گردد در اولین فرصت نزد یک متخصص ارتودنسی حضورا مشاوره کنید.
با سپاس،
دکتر مسعود داوودیان،
متخصص ارتودنسی دندان و فک در تهران
پرسش خود را مطرح کنید

دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.