سلام جناب دکتر داوودیان. خسته نباشیدبنده ی دندان نیش اضافه در فک بالا دارم که متاسفانه در زمان خودش رسیدگی نشده و حالا منجر به نامرتبی شدید دندونام شده نظر پزشک به اینصورت بود که دندون چهارم کشیده شه و سپس ارتودنسی. از ی طرفم متاسفانه دندون چهار طرف دیگه فک بالام هم خراب شده و دکتر گفتن این دندون هم باید کشیده شه بعلت کوچیک بودن فک و نامرتبی دندونا درست کردنش فایده ایی نداره یعنی طبق گفته ایشون هر دو دندون چهارم باید کشیده شن بعلت نامرتبی شدید دندونها و جایگیری درست دندون نیش اضافه.و سوال من اینکه بنظر شما اینکار ایجاد مشکل نمیکنه؟ و اینکه بعلت هزینه بالا احتمالا بعد از کشیدن دندونها نتونم ارتودنسی کنم ایا در سن نوزده سالگی امکان جایگیری و حرکت طبیعی دندونها وجود داره؟نظر بقیه دندانپزشکا اینکه باید درمان ارتودنسی انجام شه اما من در اطرافیان مشاهده کردم حرکت دندانها پس از کشیدن دندون دیگه ایی میسره اما ریسکش بالاس و واقعا نمیدونم چیکار کنم و این موضوع ازارم میده بنظر شما ریسکشو قبول کنم و اینکه میشه به حرکت طبیعیشون و جایگیریش امیدوار باشم؟پیشاپیش ممنون از پاسختون
بیتا

سوال : سلام جناب دکتر داوودیان. خسته نباشیدبنده ی دندان نیش اضافه در فک بالا دارم که متاسفانه در زمان خودش رسیدگی نشده و حالا منجر به نامرتبی شدید دندونام شده نظر پزشک به اینصورت بود که دندون چهارم کشیده شه و سپس ارتودنسی. از ی طرفم متاسفانه دندون چهار طرف دیگه فک بالام هم خراب شده و دکتر گفتن این دندون هم باید کشیده شه بعلت کوچیک بودن فک و نامرتبی دندونا درست کردنش فایده ایی نداره یعنی طبق گفته ایشون هر دو دندون چهارم باید کشیده شن بعلت نامرتبی شدید دندونها و جایگیری درست دندون نیش اضافه.و سوال من اینکه بنظر شما اینکار ایجاد مشکل نمیکنه؟ و اینکه بعلت هزینه بالا احتمالا بعد از کشیدن دندونها نتونم ارتودنسی کنم ایا در سن نوزده سالگی امکان جایگیری و حرکت طبیعی دندونها وجود داره؟نظر بقیه دندانپزشکا اینکه باید درمان ارتودنسی انجام شه اما من در اطرافیان مشاهده کردم حرکت دندانها پس از کشیدن دندون دیگه ایی میسره اما ریسکش بالاس و واقعا نمیدونم چیکار کنم و این موضوع ازارم میده بنظر شما ریسکشو قبول کنم و اینکه میشه به حرکت طبیعیشون و جایگیریش امیدوار باشم؟پیشاپیش ممنون از پاسختون

پاسخ دکتر :
سلام،
ارتودنسی با کشیدن دندان در برخی کیس ها اجتناب ناپذیر است. حرکت کردن دندان نیش نهفته نیز از ابتدا کاملا قابل پیش بینی نیست. چنانچه درمانگر شما متخصص ارتودنسی هستند جای نگرانی نبوده و بهتر است به ایشان اطمینان کنید.
با سپاس،
دکتر مسعود داوودیان،
متخصص ارتودنسی دندان و فک در تهران
پرسش خود را مطرح کنید

دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.