سلام دکتر داودیان. خسته نباشيد من ٢ سال كه ارتودنسیم تموم شده ولى از اون به بعد اصلا از پلاكم استفاده نكردم اما الان بين يكى از دندونام يه فاصله خيلى كم افتاده!اگر الان پلاك بزارم و شروع كنم تاثيرى داره؟
عقيق

سوال : سلام دکتر داودیان. خسته نباشيد من ٢ سال كه ارتودنسیم تموم شده ولى از اون به بعد اصلا از پلاكم استفاده نكردم اما الان بين يكى از دندونام يه فاصله خيلى كم افتاده!اگر الان پلاك بزارم و شروع كنم تاثيرى داره؟

پاسخ دکتر :
سلام،
در صورت استفاده از ریتینر پلاک متحرک برای حفظ نتیجه بعد از درمان ارتودنسی باید بدانید که اگر آن را برای مدت کوتاهی حتی چند روز داخل دهان نگذارید ممکن است دیگر روی دندانها ننشیند و یا در صورت نشستن با درد همراه باشد. استفاده مجدد از پلاک در چنین شرایطی حتی در صورت بستن فاصله باز شده بین دندانهایتان ممکن است آسیب رسان باشد. توصیه می گردد در اولین فرصت به منظور ارزیابی وضعیت دندانها و پلاک نگهدارنده ارتودنسی با یک ارتودنتیست و ترجیحا” متخصص ارتودنسی معالج مشاوره کنید.
با سپاس،
دکتر مسعود داودیان،
متخصص ارتودنسی و درمان ناهنجاری های فک
پرسش خود را مطرح کنید

دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید


*

code

Call Now Button