سلام دکتر داوودیان عزیز . فک پایین من حدود 6 _7 میلی عقب است . خواستم بدونم ایا به و سیله دو پیچ که در فک بالا می گذارند می توان دندان های جلویی فک بالایم را به سمت داخل ببرم ؟ من تمایلی به کشیدن دو دندان ندارم / فقط می خواهم بدونم ایا این روش پیچ روش مناسبی است ؟ باتشکر
الینا

سوال : سلام دکتر داوودیان عزیز . فک پایین من حدود 6 _7 میلی عقب است . خواستم بدونم ایا به و سیله دو پیچ که در فک بالا می گذارند می توان دندان های جلویی فک بالایم را به سمت داخل ببرم ؟ من تمایلی به کشیدن دو دندان ندارم / فقط می خواهم بدونم ایا این روش پیچ روش مناسبی است ؟ باتشکر

پاسخ دکتر :
سلام،
بستگی به نظر متخصص ارتودنسی دارد. چنانچه ارتودنتست تشخیص دهد که امکان دیستالیزاسیون قوس دندانی بالا توسط مینی اسکرو وجود دارد بدیهی است که نسبت به کشیدن دو دندان پرمولر برتری دارد.
با سپاس،
دکتر مسعود داوودیان،
متخصص ارتودنسی دندان و فک در تهران
پرسش خود را مطرح کنید

دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید


*

code

Call Now Button