سلام دکتر داوودیان.من به مدت ١٥ماه ارتودنسي ثابت دو فك داشتم و تنها ايراد دندونم فاصله بينشون بود؛بعد از پايان ارتودنسي دندان هاي دو فکم از طريق سيم فيكس شد…الان بعد از گذشت حدودا نه ماه يكي از دندون هاي فك بالام مدتي درد گرفته و احساس ميكنم ب سمت جلو متمايل شده.بار اولي كه ب دكترم بابت اين موضوع شكايت كردم گفتن دندوني كه با سيم وصله چطوري ممكنه حركت كنه!!اما اين موضوع كاملا براي من و اطرافيانم مشهوده كه دندان حركت كرده.سوال من اينه كه آيا با وجود سيم فيكس از پشت دندان امكان حركت دندان وجود داره؟؟و اگر وجود داره ميشه دوباره دندان فك بالا را ارتودنسي كرد تا دندان ب جاي قبل برگردد
مريم لطفي

سوال : سلام دکتر داوودیان.من به مدت ١٥ماه ارتودنسي ثابت دو فك داشتم و تنها ايراد دندونم فاصله بينشون بود؛بعد از پايان ارتودنسي دندان هاي دو فکم از طريق سيم فيكس شد…الان بعد از گذشت حدودا نه ماه يكي از دندون هاي فك بالام مدتي درد گرفته و احساس ميكنم ب سمت جلو متمايل شده.بار اولي كه ب دكترم بابت اين موضوع شكايت كردم گفتن دندوني كه با سيم وصله چطوري ممكنه حركت كنه!!اما اين موضوع كاملا براي من و اطرافيانم مشهوده كه دندان حركت كرده.سوال من اينه كه آيا با وجود سيم فيكس از پشت دندان امكان حركت دندان وجود داره؟؟و اگر وجود داره ميشه دوباره دندان فك بالا را ارتودنسي كرد تا دندان ب جاي قبل برگردد

پاسخ دکتر :
سلام،
در موارد نادری علی رغم حضور فیکس ریتینر دندانها قدری جابجا می شوند. در این صورت با مشاوره متخصص ارتودنسی معالج ممکن است بتوان با برداشتن نگهدارنده ثابت ارتودنسی نسبت به ارتودنسی مجدد اقدام نمود.
با سپاس،
دکتر مسعود داوودیان،
متخصص ارتودنسی دندان و فک در تهران
پرسش خود را مطرح کنید

دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید


*

code

Call Now Button