سلام و خسته نباشيد دکتر داوودیان.عكس هايي با ايميل برايتان فرستادم اقاي دكتر. سوالم اينه ك با توجه ب عدم تقارن صورت ك البته ناچيز ميباشد اما همين مقدار كم تاثيراتي روي فك من گذاشته(سمت راست) يك جراح بعد ديدن قالبها تشخيص كج بودن فك دادن ولي جراح ديگر تشخيص عدم لولينگ دندانها. اما همه اين نظرات بعد ٢سال ارتودنسي داده شد در ابتدا فقط تشخيص اپن بايت بود ولي وقتي بعد يكسال ب جراح مراجعه كردم ايشون تشخيص دادن جراحي امكان پذير نيس. اكنون پزشك ارتودنسي با جابجا كردن براكتها سعي دارن دندانها در يك سطح قرار دهند. متاسفانه حركت دندانهاي من زياد خوب نيس.لطفا نظرتونو درباره دندانها و موقعيت فكم بگين.ممنون
سحر نابي

سوال : سلام و خسته نباشيد دکتر داوودیان.عكس هايي با ايميل برايتان فرستادم اقاي دكتر. سوالم اينه ك با توجه ب عدم تقارن صورت ك البته ناچيز ميباشد اما همين مقدار كم تاثيراتي روي فك من گذاشته(سمت راست) يك جراح بعد ديدن قالبها تشخيص كج بودن فك دادن ولي جراح ديگر تشخيص عدم لولينگ دندانها. اما همه اين نظرات بعد ٢سال ارتودنسي داده شد در ابتدا فقط تشخيص اپن بايت بود ولي وقتي بعد يكسال ب جراح مراجعه كردم ايشون تشخيص دادن جراحي امكان پذير نيس. اكنون پزشك ارتودنسي با جابجا كردن براكتها سعي دارن دندانها در يك سطح قرار دهند. متاسفانه حركت دندانهاي من زياد خوب نيس.لطفا نظرتونو درباره دندانها و موقعيت فكم بگين.ممنون

پاسخ دکتر :
سلام،
عکس های ارسالی بررسی شد. به نظر می رسد در صورت وجود انحراف فک میزان آن اندک بوده و نیازی به جراحی فک ندارد. در واقع احتمالا ارتودنسی به تنهایی می تواند نتیجه قابل قبولی به لحاظ روابط دندانی، فکی ایجاد کند.
با سپاس،
دکتر مسعود داوودیان،
متخصص ارتودنسی دندان و فک در تهران
پرسش خود را مطرح کنید

دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید


*

code

Call Now Button