سلام دوست عزیز به طور کلی بیماران ارتودنسی معمولا در ابتدای دوره درمان، به دلیل اینکه باید تغییراتی در رژیم غذایی خود ایجاد کنند و نیز بعضا نگرانی و استرس درمان هم دارند، دچار لاغری صورت میشوند. این مسئله گذرا بوده و حتی در خلال ارتودنسی در صورتی که رژیم…
سلام دوست عزیز زمانی که شما ارتودنسی می کنید گاهی مواقع تداخلاتی بین دستگاه های ارتودنسی فک بالا و پایین وجود دارد. در صورتی که درمان خود را توسط یک متخصص ارتودنسی انجام داده اید معمولا جای نگرانی وجود ندارد و این موارد گذرا هست.
سلام دوست عزیز تشخیص اینکه آیا روند درمان شما به عمل فک نیاز دارد یا خیر به بررسی بیشتری نیاز دارد و باید تصاویر رادیوگرافی دندان ها و تصاویری از صورت و دندانهایتان بررسی شود تا دقیقتر پاسخ داده بشود.
سلام دوست عزیز تغییراتی که در طول درمان ارتودنسی ایجاد می شود موقتی است و برای بهبود وضعیت دندانها است. شاید در طول درمان برای مدتی فاصله بین دندانها ایجاد شود ولی با پیشرفت طرح درمان این موارد برطرف شده و درمان به خوبی تکمیل خواهد شد. بنابراین نگران این…
سلام دوست عزیز در طول دوره درمان و حین ارتودنسی، ممکن است شما شاهد این باشید که دندانها از هم فاصله بگیرند، به هم خیلی نزدیک شوند و یا حتی تصور کنید که وضعیت دندانها بدتر شده است. بهتر است بدانید که این موارد همه در دوره گذار بوده و…
سلام دوست عزیز به طور کلی فردی که دچار برگشت ارتودنسی میشود، باید حتما به یک متخصص ارتونسی مراجعه کند و به طور معاینه شود و تصاویر رادیوگرافی وی نیز بسیار با دقت چک شود که آیا ریشه دندانها توان تحمل ارتودنسی و وارد شدن نیروهای مجدد را دارند یا…
سلام دوست عزیز تا معاینه حضوری انجام نشود، نمی توان تشخیص دقیقی داشت. ولی به هر ترتیب یک بیماری وجود دارد با نام همی مندیبولار هایپرتروفی (رشد بیشتر و ناقرینه مفصل گیجگاهی در یک سمت) که بیشتر در خانم ها و در دهه دوم و سوم بروز می کند و…