ارتودنسی-ارتودنسی و اعتماد به نفس

2019-02-06

همیشه عدم تقارن در صورت همه افراد دیده می شود. اما در برخی موارد این عدم تقارن موجب نازیبایی در فرد می شود. بیشترین عاملی که در چهره افراد تاثیر بسزایی دارد ناحیه دهان است. دستگاه ارتودنسی به منظور بر طرف کردن این نا متقارنی دهانی است که بیشتر مربوط به مشکلات فکی و دندانی است. تغییر چهره در ارتودنسی از جمله مواردی است که افراد را ترغیب به درمان ارتودنسی می کند.

درمان ارتودنسی به منظور برقراری تعادل و توازن بین دندان ها و داشتن لبخندی زیبا تر است. اگر عکس های قبل و بعد از ارتودنسی را مشاهده کنید به وضوح می توانید تفاوت را احساس کنید. استخوان فک یا دندان ها اگر در موقعیت اصلی خود قرار نداشته باشند آنگاه موجب تغییر شکل در صورت فرد می شود. برای آن که بدانید تاثیرات ارتودنسی چه تغییری بر روی چهره بیمار می گذارد بهتر است مطالب زیر را به دقت بخوانید.

 چه نوع ناهنجاری هایی باعث تغییر چهره پس از ارتودنسی در بیماران می شوند؟

همانطور که گفتیم تقارن و زیبایی لبخند هر فردی در گرو ردیف بودن و منظم بودن دندان هاست. مشکلاتی که مربوط به فک هستند بیشترین تاثیر را نسبت به مشکلات دندانی در تغییر چهره دارند.

آندربایت :

هرگاه بیمار دندان های جلویی فک پایین آن جلوتر از دندان های جلویی فک بالا قرار داشته باشد آنگاه به این مشکل ناهنجاری آندربایت می گویند. این مشکل به علت رشد بیش از حد فک پایین اتفاق می افتد که سبب می شود چانه به سمت جلو کشیده شود. با جلو بودن فک پایین چهره فرد بزرگ تر می شود. با ارتودنسی چانه بیمار به سمت عقب برده می شود و چهره فرد زیبا تر و کوچک تر دیده می شود.

کش ارتودنسی

 اپن بایت :

به حالتی از دهان که بین دندان های بالا و پایین فاصله عمودی ایجاد شود اپن بایت گفته می شود. این ناهنجاری دهان فرد را به طوری نشان می دهد که انگار همیشه باز است. در مواردی که این وضعیت شدید تر است دهان به طور طبیعی بسته نمی شود. به دلیل عدم بسته شدن طبیعی دهان لب بالایی به سمت بیرون رشد می کند. با کمک دستگاه های ارتودنسی این ناهنجاری به راحتی بر طرف می شود و چهره طبیعی فرد بر می گردد.

اوربایت :

از جمله رایج ترین و معمول ترین مشکلات دندانی اوربایت است. در این ناهنجاری دندان های جلویی به صورت نا متناسب جلوزده اند. افرادی که با این مشکل دسته وپنجه نرم می کنند معمولا به هنگام صحبت کردن با مردم به دلیل نداشتن دندان های مرتب موجب خجالت زدگی می شوند. علاوه بر حرکت کردن لب بالایی به سمت بیرون باعث می شود تا گونه های بیمار افتاده شوند. با درمان ارتودنسی و مرتب کردن دندان ها لب هایتان به موقعیت اصلی خود باز می گردد و مشکل افتادگی گونه هایتان نیز بر طرف می شود.

ارتودنسی یک روش درمانی بسیار موثر است که می تواند به راحتی هم چهره فرد را تحت تاثیر قرار دهد هم مشکلات دندانی بیمار را بر طرف کند.

آیا ارتودنسی ممکن است چهره بیمار را تغییر دهد؟

همانطور که گفتیم تغییر در چهره افراد به دلیل وجود برخی از ناهنجاری و مشکلات دندانی است که افراد به آن ها مبتلا هستند. در نتیجه زمانی که بیمار برای درمان مشکلات دندانی یا فکی خود اقدام می نمایند پس از پایان درمان ارتودنسی متوجه تغییر در چهره خود می شوند. اگر ارتودنسی توسط متخصص ارتودنسی یا ارتودنتیست ماهر صورت گیرد علاوه بر زیبایی لبخند موجب تقارن صورت نیز می شود.

عمل جراحی فک بدون ارتودنسی و عوارض آن

خیلی از افراد تنها به دلیل تغییر چهره اقدام به درمان ارتودنسی می کنند. تنها هدف آن ها بهبود ظاهرشان است. زیرا ارتودنسی باعث حرکت دادن دندان ها و فک می شود. در این حالت فرم لب ها و گونه با حرکت دادن دندان ها عوض می شود. همچنین در زمانی که دندان ها نا مرتب باشد رسیدگی به بهداشت دندانی سخت تر است اما بعد از ارتودنسی رسیدگی به بهداشت دهانی راحت تر از قبل می شود.

برای تغییر چهره با درمان ارتودنسی بهتر است چه زمانی اقدام کرد؟

همانطور که می دانید از سن 7 سالگی درمان ارتودنسی آغاز می شود. به دلیل اینکه ناهنجاری های دندانی و فکی چهره فرد را تحت تاثیر قرار می دهد پس بهتر است درمان ارتودنسی از  نوجوانی انجام شود. عدم تقارن در چهره فرد موجب کاهش اعتماد به نفس می شود پس بهتر است درمان ارتودنسی با توجه به تشخیص ارتودنتیست در کم ترین سن ممکن صورت گیرد.

دیدگاه ها

یک پاسخ به “تغییر چهره پس از ارتودنسی”

  1. […] همچنین بخوانید: تغییر چهره پس از ارتودنسی […]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *