ارتودنسی-اپن بایت

اپن بایت چیست

اپن بایت به عدم همرسی دندانهای بالا و پایین گفته می شود. اپن بایت می تواند در ناحیه دندانهای جلویی (اپن بایت قدامی) و یا دندانهای عقبی (اپن بایت خلفی) باشد. علاوه بر مشکل زیبایی این ناهنجاری سبب اختلال در غذا خوردن، صحبت کردن، موقعیت قرارگیری زبان و افزایش سایش دندانهایی که در تماس هستند می گردد.

ارتودنسی-اپن بایت

دلایل بروز اپن بایت

اپن بایت می تواند دارای ریشه دندانی، فکی یا هر دو باشد. عوامل محیط و ژنتیکی در بروز اپن بایت موثرند. از جمله این عوامل محیطی عبارتند از: عادت مکیدن انگشت (به ویژه انگشت شست)، زبان بزرگ، تنفس دهانی

درمان اپن بایت

درمان اپن بایت بستگی به ریشه ناهنجاری (دندانی یا اسکلتی)، اتیولوژی (عامل بروز محیطی یا ژنتیکی)، شدت ناهنجاری و سن بیمار دارد. چنانچه بیمار در سنین کودکی و رشد فک باشد می توان به کمک دستگاههای معینی اقدام به رفع یا کاهش مشکل نمود ولی در سنین بالا و خاتمه رشد فک بسته به شدت عامل اسکلتی زمینه ای، درمان به شکل ارتودنسی و به صورت ارتودنسی کاموفلاژ یا ارتودنسی همراه جراحی فک قابل انجام می باشد.
میتوانید از لینک زیر نمونه کیس های اپن بایت که توسط دکتر داودیان، درمان شده است را مشاهده بفرمایید.
 
انواع ناهنجاری ارتودنسی

دیدگاه ها

2 پاسخ به “اپن بایت”

  1. فاطمه شهریاری گفت:

    من مشکل اپن باین خفیف دارم به من گفتن ۴ تا دندون بکش میخواستم بدونم با کشیدن ۴ تا دندون ممکنه طول درمان کمتر بشه چون طول درمان و گفتن ۲ سالم ممنون میشم پاسخ بدین

    • admin گفت:

      سلام

      اصولا ارتودنسی همراه با کشیدن دندان برای سه دلیل انجام میشود ایجاد فضای لازم برای ردیف کردن دندانهای نامرتب دیگر، کم شدن شیب دندانها جلویی و جبران عدم تناسب روابط فکی که البته بهتر است حتما به صورت حضوری برای مشاوره به متصص ارتودنسی مراجعه نمایید تا بهترین طرح درمان برای شما در نظر گرفته شود و بسته به طرح درمان کیس شما طول درمان مناسب مطرح میشود.

      پیشنهاد میکنم مقاله اپن بایت و ارتودنسی با کشیدن دندان رامطالعه کنید و با تماشای ویدیوی طول درمان ارتودنسی از اطلاعات بیشتری بهره بگیرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *