Tooth extraction during pregnancy

2020-04-27

بسیاری از بانوانی که دوره بارداری را می گذرانند، معمولا سوالات بسیار زیادی درباره کشیدن دندان در دوران بارداری دارند و علاقه مند هستند تا بدانند که آیا این کار عوارضی را بر روی آنها دارد یا خیر؟ ما در این مطلب قصد داریم کمی بیشتر درباره این موضوع صحبت کنیم و اطلاعاتی را در خصوص کشیدن دندان در دوران بارداری در اختیار شما قرار دهیم. بنابراین اگر شما هم جز افرادی هستید که علاقه مند به این موضوع هستید به شما توصیه می کنیم حتما ما را در این مطلب همراهی کنید.

کشیدن دندان در دوران بارداری

شاید برای شما جالب باشد که بدانید بسیاری از بانوان در دوره بارداری با درد بسیار زیاد در برخی از دندان های خود روبرو می شوند که این موضوع باعث می شود تا بسیاری از بانوان در این دوره به دندانپزشکی مراجعه کرده و حتی اقدام به کشیدن دندان در دوران بارداری خود کنند. تغییرات هورمونی که در این دوران در بدن بانوان اتفاق می افتد یکی از مهمترین عواملی است که باعث به وجود آمدن این درد در دندان ها می شود و به همین علت شما باید توجه داشته باشید که در بسیاری از موارد نیازی به کشیدن دندان ها نیست. با تغییرات هورمونی که در دوران بارداری در بدن مادران رخ می دهد معمولا شاهد آن هستیم که لثه های بانوان بسیار حساس شده و حتی برخی از بیماری های عفونی نیز در دهان رخ می دهد. امروزه راهکارهای مختلفی برای جلوگیری از این مشکل وجود دارد که از جمله آنها می توان به داشتن رژیم غذایی مناسب و همینطور مسواک زدن به شکل صحیح و به صورت مرتب اشاره کرد.

بیشتر بخوانید:اقدامات لازم بعد از کشیدن دندان

آیا کشیدن دندان در دوران بارداری عوارض دارد؟

بانوان در دوران بارداری حتما هر سه ماه یک بار به دندانپزشک مراجعه کنند

عمل جراحی فک بدون ارتودنسی و عوارض آن

یکی از مهمترین توصیه هایی که دندانپزشکان و همینطور پزشکان برای بانوان باردار دارند این است که این بانوان باید حتما سعی کنند هر 3 ماه یک بار به دندانپزشک مراجعه کرده و بهداشت دهان و دندان خود را به شکل مناسبی رعایت کنند. شاید این موضوع برای شما کمی عجیب باشد که چرا در این دوران باید میزان مراجعه به دندانپزشکی بیشتر شود؟ در پاسخ به این سوال باید گفت که خرابی دندان ها در دوران بارداری یکی از شایع ترین مشکلاتی است که برای بانوان باردار پیش می آید و به همین علت است که شما برای جلوگیری از کشیدن دندان در دوران بارداری سعی کنید به صورت مرتب به دندانپزشکی مراجعه کنید. البته جای هیچ گونه نگرانی وجود ندارد و بعد از دوران بارداری شرایط شما به شرایط عادی باز می گردد و دلیل این موضوع نیز تغییرات هورمونی در بدن بانوان باردار می باشد.

آیا کشیدن دندان در دوران بارداری عوارض دارد؟

علت خرابی دندان ها در دوران بارداری

در بخش های قبلی اشاره کردیم که یکی از مهمترین دلایل خرابی دندان ها معمولا مشکلات هورمونی است که برای بانوان به وجود می آید و باعث می شود تا دندان های آنها خراب شود. با این وجود این موضوع تنها دلیل خرابی دندان ها در دوران بارداری نیست و عوامل دیگری نیز بر روی این موضوع تاثیرگذار هستند. یکی از مهمترین این دلایل این است که بانوان در دوران بارداری علاقه شدیدی به خوردن خوراکی های شیرین و ترش دارند و این خوراکی ها نیز تاثیر منفی بر روی سلامت دندان ها می گذارند. تمایل کمتر بانوان باردار به مسواک زدن یکی دیگر از دلایل خرابی دندان ها در دوران بارداری است که حتما باید به آن توجه کنید. کاهش ویتامین دی و همینطور کلسیم در بدن بانوان باردار نیز می تواند از دیگر دلایل بسیار مهم برای خرابی و کشیدن دندان در دوران بارداری باشد.

بیشتر بخوانید:ارتودنسی

آیا کشیدن دندان در دوران بارداری عوارض دارد؟

استفاده از مسکن ها بعد از کشیدن دندان در دوران بارداری

یکی از مشکلاتی که کشیدن دندان در دوران بارداری برای شما به وجود می آورد درد زیاد در ناحیه دندان ها می باشد که معمولا در شرایط عادی دندانپزشکان به شما توصیه می کنند که از مسکن ها برای کاهش درد خود استفاده کنید. استفاده از انواع مسکن ها در دوران بارداری بدون مشورت با پزشک متخصص می تواند عوارضی را برای شما داشته باشد. بنابراین توصیه ما به شما این است که در صورت داشتن درد بعد از کشیدن دندان در دوره بارداری حتما برای مصرف مسکن و داروهای این چنینی با پزشک خود مشورت کنید.

آیا کشیدن دندان در دوران بارداری عوارض دارد؟

در دوره بارداری چه زمانی به دندانپزشک مراجعه کنیم؟

در سه ماهه اول دوره بارداری معمولا بانوان با مشکل داشتن حالت تهوع روبرو هستند که توصیه ما به شما این است که حتما سعی کنید در این دوره از رفتن به دندانپزشکی خودداری کنید. عامل دیگری که می تواند در این دوره برای شما خطرساز باشد خطر اشعه است که برای جلوگیری از به خطر افتادن جنین می توانید در این دوره سه ماهه از مراجعه به دندانپزشک خودداری کنید. در طی ماه های سوم تا ششم شما می توانید به صورت کاملا عادی به دندانپزشک مراجعه کنید و تمامی مشکلات مربوط به دندان خود را حل کنید. در این ماه هیچ خطری شما و یا فرزند شما را تهدید نمی کند. در سه ماهه آخر دوران بارداری نیز معمولا توصیه می شود به دلیل وزن بالا از رفتن به دندانپزشکی به جز موارد اورژانسی خودداری کنید.

تاثیر ارتودنسی بر بینی - ارتودنسی و عمل بینی همزمان میشود؟

دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *